Korte terugblik studiedag NVvW

Redactie Geplaatst op 09 november 2022


Op 5 november 2022 vond de studiedag van de NVvW plaats. Johan Brons (curriculumexpert) en Jim van Bekhoven (docent) verzorgden vanuit de vakvernieuwingscommissie een workshop over de actualisatie van de examenprogramma's wiskunde havo-vwo.


Vakkenstructuur en actualisatie

Jim: "De workshop die we hebben gegeven op de NVvW-dag had als doel leraren te informeren over de actualisatie en de vakkenstructuur, met als activiteit het koppelen van de doeldomeinen met eindtermen. Hoe kun je dat doen? Het mooie van deze bijeenkomst was dat we een goede discussie hadden over de vakkenstructuur en de eindtermen. We hebben informatie gedeeld over de doeldomeinen en eindtermen én waardevolle input opgehaald."


Meer informatie over de werkwijze van de vakvernieuwingscommissie is te vinden op deze pagina.Op de hoogte blijven?

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Wil je dit Delen?

blijf op de hoogte

Altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze automatische updates. Je ontvangt dan een e-mail als wij een nieuwsbericht plaatsen.

Aanmelden updates

* zijn verplicht
Vakken